`
Stjernerom
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Pippi

PIPPI BARNEKLEDER

Pippi babyklær - laget med kjærlighet
Pippi babyklær er en ren klassiker for barnefamilier. Pippi babyklær har et utvalg klær for både premature babyer og barn opp til 1½ år. Babyklærne i minimalistisk design er laget av myke og naturlige materialer med velprøvde passformer som beskytter babyens delikate hud mot unødvendige folder. Den liggende babyen blir satt på klær som er lette å ta av, og designet tar også hensyn til den voksende babyens skiftende bevegelser.

Babyklær laget med omhu
Pippi babyklær er laget med forsiktighet. Pippi er Oeko-Tex 100-sertifisert, så du er sikker på at klærne og andre produkter fra Pippi er i en naturlig og bærekraftig kvalitet uten skadelige stoffer.

I tillegg er en større andel av produktene i dag produsert med økologisk bomull. Fordi vi vet at bare det beste er bra nok for babyen din.

Klær som gjør hverdagen din enklere
Pippi babyklær har en omfattende basiskolleksjon som gjør hverdagen din enklere. Den grunnleggende samlingen inkluderer tilbehør som smekker, tøybleier, vaskekluter og håndklær. Praktisk tilbehør med vakre, friske farger og søte, enkle motiver - som er uunnværlig i en familie med barn.

De jevne fargene er søte, delikate og poetiske pasteller. Farger som er veldig moderne farger for øyeblikket - også for babyen din.

Pippis kroppsstrømpe - bevegelsesfrihet
Pippis bodystocking består av et bredt utvalg av deilige bodystockings i bomull. Kroppene passer godt sammen med en sparkdrakt eller en bukse. I de kalde tidene er de også gode som undertøy for å holde varmen nær den lille kroppen.

Pippi's bodyer er tilgjengelige som både lange og korte ermer med trykknapper på skuldrene og mellom bena. De har en veldig god passform som gir kroppen bevegelsesfrihet uten unødvendige folder. Kroppene er tilgjengelige i mange vakre farger med søte utskrifter. Finnes i størrelsene 50-104.

Populære smekker fra Pippi
Smekke er et absolutt must-have i enhver familie med en baby. Men selv om smekker er der for å beskytte klærne mot spytt og matrester, må de også veldig gjerne se smarte ut og matche klærne. Derfor har Pippi et stort utvalg av smekker i forskjellige former, farger og motiver, så det er noe for enhver smak. Våre kjente smekker er kjent for god kvalitet. Derfor kan det også være en god idé å gi en Pippi-smekke i gave til barn opp til 3-4 år.

 

FILTER
Kategorier
Lukk
Pris
kr
-
kr
Filtrer
Side 1 av 2 (25 produkter funnet)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke