`
Stjernerom
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Minymo

Minymo - funksjonell kvalitetsklær for barn
Minymo er et barneklærmerke med skandinavisk design og en internasjonal appell. Hos Minymo har vi utviklet fargerike barneklær med vakre trykk. Vi tror sterkt at vårt utvalg av barneklær er funksjonelle kvalitetsklær som passer for en aktiv hverdag med lek og moro.

Barneklær for både store og små
For de aller minste guttene og jentene fra 0-2 år er klærne våre søte, smarte og praktiske. For litt eldre barn i alderen 2-14 år er klærne kule, funksjonelle og fasjonable. Felles for klærne er at den kommer i god kvalitet. Samtidig har vi i tankene at prisen må være rimelig. Derfor er klærne våre rimelige. Barn vokser tross alt så fort ut av det.

Utvalg i økologisk bomull
Noen av klærne våre er produsert i 100% økologisk bomull. Når klærne våre er merket som organisk bomull, betyr det at bomullen dyrkes på åker uten bruk av skadelige kjemikalier og gjødsel for å beskytte miljøet.

Laget med oppmerksomhet på detaljer
Minymos barneklær er skapt med øye for detaljer. Klærne er komfortable og har et trendy og skandinavisk utseende, som passer både gutter og jenter.

Våre utskrifter er glade og naive. Vi ønsker å utvikle klær som skaper glede i hverdagen og setter folk i godt humør. Blant utskriftene våre finner du motiver med et romtema, blomster, dyr og trykk med tekst.

Barneklærne er enkle å style og kan kombineres på mange måter, slik at du kan skape akkurat det uttrykket du ønsker og som passer dine behov og humør. Enten klærne skal brukes til hverdags eller til mer festlige anledninger, har Minymo riktig antrekk.

Følger nåværende trender
Minymo følger tidens trender, og temaene i samlingene våre er inspirert av det som er oppdatert. Konkret betyr dette at designerne våre har definert et tema for en ny kolleksjon før designutviklingen begynner.

Minymos tre linjer med barneklær
Minymo er en viktig del av barns hverdag full av liv og lek. Derfor har vi laget tre linjer - BASIC, FASHION og OUTERWEAR. Hver linje har et vell av alternativer, og det er noe for alle barns smak og behov. Klær fra BASIC-linjen kan du enkelt blande og matche med andre klær - for eksempel fra vår FASHION-linje, hvor du kan velge et klesplagg med trykk.

Minymos BASIC linje
BASIC-linjen vår er vårt kule jeans-konsept med fokus på passform og kvalitet. Alt fra vanlig passform til baggy, ingeniør og slank. I tillegg smarte bluser og leggings til daglig bruk. Størrelsene er tilgjengelige i størrelser 0-12 år.

Minymos FASHION-linje
FASHION-linjen vår er vår attraktive skandinaviske samling i dristig design med glade og naive utskrifter for hverdag og lek - inkludert t-skjorter med både korte og lange ermer. Størrelsene er tilgjengelige i størrelser 0-14 år.

Minymos UTENDØRS linje
OUTDOOR-linjen vår har alt fra flydrakter til jakker, bukser, skiundertøy og tilbehør. I linjen fokuserer vi på funksjonalitet, sikkerhet og smarte detaljer for aktive Størrelsene er tilgjengelige i størrelser 2-12 år.

FILTER
Størrelse
Lukk
Kategorier
Lukk
Pris
kr
-
kr
Filtrer
Side 1 av 1 (3 produkter funnet)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke