`
Stjernerom
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Minior

Minior AS er et resultat av min barndomsdrøm, og en hobby som utviklet seg til en bedrift. Som barn satt jeg og tegnet barneklær, og etter hvert begynte jeg og strikke og sy barneklær da mine tantebarn kom til verden. Siden flere sa at jeg burde begynne å selge klærne jeg laget, tok jeg skrittet og begynte å selge hjemmesydde klær via egen blogg og instagram. Responsen var så bra at jeg satset alt ved å starte opp Minior.

Minior ble stiftet høsten 2015, og nettbutikken så dagens lys i slutten av februar 2016. Organisasjonsnummeret er: 915 942 261 MVA

Mitt ønske er å kunne tilby myke behagelige klær og sko, som er klassiske og tidløse. I nettbutikken finner du både klær i bambus og bomull, sko i ekte skinn, hårpynt, og noen hjemmesydde klær. Klær og sko kommer i størrelser for barn i alderen 0-8 år.

Noe av det beste med denne jobben er alle de gode tilbakemeldingene, og spesielt  når det dukker opp bilder fra kunder. Små nydelige barn i klær eller sko fra Minior. Jeg blir like glad hver gang, og setter så utrolig stor pris på det! Så del gjerne bilder av deres små i produkter fra Minior på #miniordesign eller send bilde på mail (post@minior.no) eller som melding på Facebooksiden til Minior.

Minior holder til på Rolvsøy, midt imellom Sarpsborg og Fredrikstad. Om du bor i nærheten kan du velge alternativet å hente klærne du bestiller selv. Send gjerne en e-post  på forhånd, eller etter bestilling hvor vi avtaler tidspunkt for henting.

Klem fra
Kjersti, Minior

 

FILTER
Størrelse
Lukk
Kategorier
Lukk
Pris
kr
-
kr
Filtrer
Side 1 av 1 (4 produkter funnet)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke