`
Stjernerom
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Mini A Ture

Vi hadde en drøm da vi lanserte det danske barneklesmerket MINI A TURE i 2002. Drømmen og ambisjonen om å skape et motemerke for barn. En merke som barna selv elsker. Unikt designet barneklær som er behagelige å ha på samtidig. Et merke som altid går på akkord med kvaliteten.

Vi mener at barn skal være frie, trygge og glade. De må ha frihet til å stå for seg selv og ha mot til å stå opp for andre. Frihet til å bevege seg uanstrengt gjennom livet og lekent omfavne verden med et åpent sinn. Alle barn må bli akseptert og ha tro på seg selv. Tro er gratis.

Vi er inspirert av barns fantasi. Deres følelse av kreativitet og nysgjerrigheten de naturlig har. Deres måte å skape overraskende universer og sære historier som ikke alltid gir mening.

Vi ønsker at barn med MINI A TURE skal uttrykke seg stilig på sin egen måte. Vi går ikke på akkord med verken trender eller bevegelsesfrihet. De små detaljene teller. Liten er kul.

Med våre skandinaviske røtter vet vi hvordan skiftende værforhold krever riktige klær. Fra de magiske, lyse og varme sommerdagene til de koselige, kalde og mørke vinterkveldene - barna våre må alltid være kledd for å møte verden. Liten er eventyrlysten.

Hos MINI A TURE er nøkkelen kvalitet - både når det gjelder produktene våre og i samarbeid med våre forretningspartnere.

Våre verdier er preget av ærlighet, ansvar og grundig arbeid. Alle leverandører og forhandlere er nøye utvalgt på grunn av sin forpliktelse til kvalitet og håndverk - og deres forsikring om ordentlige arbeidsforhold for alle ansatte.

Drømmen har gått i oppfyllelse og kolleksjonene våre selges nå i verdens store byer. Vi gjør det med kant, stil og letthet slik at barna føler seg frie, vakre, eventyrlystne og fantasifulle.

Vi verner om minnene fra barndommen, de skrapte knærne, lukten av lekestuer og følelsen av fallende snøfnugg smelter på tungen. Liten er fantasifull.

FILTER
Størrelse
Lukk
Kategorier
Lukk
Pris
kr
-
kr
Filtrer
Side 1 av 1 (9 produkter funnet)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke