`
Stjernerom
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Sløyfer

Vi er en familieeid virksomhet med base i Danmark.

Ideen til dette eventyret vårt startet, da datteren vår Emilie ble født i mai 2014. Den lille peanøtten vår fortjente bare det beste, og siden vi ikke kunne finne hårbuer som oppfylte våre kvalitetsstandarder, bestemte vi oss for å produsere disse selv.

De største problemene, så vi, var metallklemmene som inneholder for mye nikkel, og klippene som ble brukt med tenner, som skar og skader det følsomme håret til barna våre. Vi kunne heller ikke finne variasjonen i stiler og farger, vi lette etter.

Vi bestemte oss for å endre dette og bare bruke nikkelfritt metall, sertifisert OEKO-TEX® bånd og bare hårstylistklasse-alligatorklipp uten tenner, men sterke nok til å holde deg i det tynneste av håret og til og med veldig kort hår. Vi bestemte oss også for å tilby mange forskjellige stiler og farger som passer til ethvert antrekk. Vi tilbyr også to kolleksjoner som inneholder ekte Liberty of London-stoff, ettersom dette er klassisk og stilig, av beste kvalitet og også sertifisert OEKO-TEX®

Navnet vårt, Milledeux, stammer fra vår første ide om å kalle vårt merke Emilie et Les Deux Chiens, som betyr Emilie og de to hundene. Emilie er den lille peanøtten vår, og de to hundene er hennes to brune Labradors, Rumle og Fister, som er hennes beste venner. Universet vårt er bygget opp rundt alle de morsomme tingene de tre gjør opp til. Det opprinnelige navnet var imidlertid langvarig og vanskelig å uttale, så vi bestemte oss for å gå med en kortversjon - Mille, fordi det er Emilies kallenavn, og deux for de to hundene - Milledeux.

Siden kvalitet er en av de viktigste parameterne for oss, sørger vi for at alle produktene våre oppfyller høye kvalitetsstandarder.

Alle produktene våre er håndlagde og bruker bare de beste materialene. 

FILTER
Kategorier
Lukk
Pris
kr
-
kr
Filtrer
Side 1 av 4 (53 produkter funnet)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke