`
Stjernerom
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Marmar

MarMar Copenhagen designer kule og stilige barneklær. Den unike designen til MarMar Copenhagen er preget av kontraster: Country-chic og urban coolness, gammel og ny, luksuriøs og funksjonell. Det er disse motsetningene som gjør klærne unike og gjør at du kan bruke det på en rekke måter. Det er mulig å lage utseende som passer til alt fra en "stilig bursdagsfest" til å være "kul på skøytebanen".


MarMar Copenhagen designer barneklær til jenter og gutter fra nyfødt til fjorten år. Komfort og bærbarhet er viktige elementer i MarMar Copenhagen samlinger, som er designet for å gjøre det mulig for både småbarn og før tenåringer å oppleve verden på sine vilkår .


MarMar Copenhagen bryr seg om miljøet og tar en aktiv rolle i å redusere sitt miljøavtrykk fra produksjon av klær. Følgelig er de fleste klærne laget av OEKO-TEX-sertifiserte tekstiler, og blir produsert så nær Europa som mulig, for å minimere transport og redusere miljøpåvirkningen.


Marlene Anine Holmboe er designeren bak merkevaren, og har en grad fra Det Kongelige Danske Akademi for Kunster, Skoler for arkitektur, design og konservering. Etter å ha mottatt graden sin, designet Marlene barneklær for mange kjente danske barneklærmerker, og i 2007 opprettet Marlene MarMar Copenhagen.

FILTER
Størrelse
Lukk
Kategorier
Lukk
Pris
kr
-
kr
Filtrer
Side 1 av 5 (72 produkter funnet)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke