`
Stjernerom
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

En Fant

OM EN FANT
Siden desember 2012 har det danske skomerket EN FANT vært en del av UTOFT KIDS GROUP A / S. Den gangen besto merket av fottøy til barn i størrelse 18-38. Våren 2015 lanserte EN FANT en kleskolleksjon under samme navn. Kleskolleksjonen er tilgjengelig i størrelse 62-128.

EN FANT TEXTIL

Både skoen og kleskolleksjonene er bygget opp rundt et klassisk fargespektre og et sterkt visuelt uttrykk. For å støtte DNA fra EN FANT, skapte vi "The Enfanted World". En verden fylt med små dyr som fortryller deg med alle historiene deres fra en tid hvor bare fantasien din var grensen. Her kan hvaler fly, harer kan sykle og skunkdyr bor i trehus. Du vil oppleve det gode, det dårlige, det åpenbare og det skjulte. Dyrene vil kaste magi på deg som bringer tilbake minner fra en tapt tid.

EN FANT FOOTWEAR

Føttene våre er grunnlaget for kroppen vår, og det er vår jobb å beskytte og ta vare på dem gjennom livet. En fot er laget av 26 bein som i barnas føtter hovedsakelig består av brusk.

Når vi vokser opp, tar føttene form etter det vi bruker, og vårt valg i sko er derfor viktig. Hos EN FANT ønsker vi å støtte valget ditt ved å lage sko som gir føttene den komforten de trenger for å gå gjennom livet. Nesten hvert produkt i EN FANT-kolleksjonene er dannet med TPR-såler. TPR såler har en absorberende effekt, og i motsetning til andre såltyper er de veldig fleksible og lette. For oss er det viktig at skoene du har på deg er så lette som mulig, for det gir høyere komfort når du går, løper og spiller.

FILTER
Størrelse
Lukk
Kategorier
Lukk
Pris
kr
-
kr
Filtrer
Sko Størrelse
Lukk
Side 1 av 2 (20 produkter funnet)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke