`
Stjernerom
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Spanske strømpebukser

Condor er kjent for sine fantastiske strømpebukser i alle regnbuens farger - og flere til. Strømpebuksene sitter godt på barnet, til og med på slutten av dagen. Strømpebuksene er å få i både bomull og ull. 

Tights
Tights er sannsynligvis et av de mest funksjonelle klærne for barnet de første månedene. Sammensetningen med lycra lar babyen din bevege seg med godhet og garanterer en total beskyttelse mot kulde og krusninger.
Cóndor,  har i 120 år tatt vare på barna dine og beskyttet de små bena under opplevelsene. Oppdag vårt store utvalg av strømpebukser i vår nettbutikk. Et must i skapene til alle barn.  Oppdag modellene våre i bomull, varme modeller, fantasimodeller, ideelle for sommer eller vinter. Ta vare på beina med vanlige, ribbestrikkede, knyttede strømpebukser, blanke, ... Hvem sier at tightsen til jenter var kjedelig?
              Velg favorittfargene dine! Du finner mer enn 60 farger: strømpebukser hvit, grå, rosa, blå, grønn, rød, brun og mange, mange fler. Laget av høykvalitetsmaterialer uten pilling. La dem spille i fred og vaske dem så mye du vil! Condor- strømpebukser for hele barndommen!
Condor, tightsmerket siden 1898.

FILTER
Størrelse
Lukk
Kategorier
Lukk
Pris
kr
-
kr
Filtrer
Sko Størrelse
Lukk
Side 1 av 3 (34 produkter funnet)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke