`
Stjernerom
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Celavi

CeLaVi gjør livet fantastisk
CeLaVi er et dansk merke som lager barneklær skapt med velvære i tankene - for det er livet!

Vi mener at barn skal ha de beste mulighetene til å være aktive både innendørs og utendørs i all slags vær. For oss er det ikke dårlig vær - bare dårlig antrekk. Derfor er det viktig at barneklærne våre er holdbare slik at de kan vare i mange timers lek og problemer.

Hos CeLaVi tester vi materialer og produkter daglig for å leve opp til en høy standard som gir fornøyde og fornøyde kunder.

Barneklær for både gutter og jenter
Sortimentet vårt består av både grunnleggende klær som er populære år etter år - og årlige kolleksjoner der du leker mer med mønstre, motiver og vakre farger.

I tillegg til varme og praktiske yttertøy og regntøy, har vi i CeLaVi et stort utvalg av nattøy, undertøy og ullundertøy samt tilbehør som hansker, luer og smekker. Klærne er tilgjengelige for både jenter og gutter, og størrelsene er tilgjengelige i opptil 12 år.

Regntøy for spillprodusenter
CeLaVi er spesialister på regntøy for barn, noe som er en hit blant mange barn og foreldre. I vårt sortiment kan du enkelt finne akkurat det regntøyet som passer barnets behov.

Det må være fantastisk og morsomt å være en ekte spillmaker som lever, spiller og utforsker i all slags vær. Derfor er regntøyet vårt både vind- og vanntett. Den er utviklet for et høyt vannsøyletrykk på 5000 mm og med fokus på pusteevne og komfort, så det blir morsommere å leke ute.

Det slitesterke regntøyet har god passform og kommer i klare farger som du bare kan være fornøyd med lokket på. Nydelige motiver gjentas på regntøy og gummistøvler, slik at du og barnet ditt kan kombinere barnets helt eget regnsett. Regntøyet fra CeLaVi har mange praktiske funksjoner som regnbukser med smekker, justerbare bukseseler og klikkspenner og med strikk i livet.

Kvalitetstestede gummistøvler med naturgummi
Gummistøvler fra CeLaVi har en solid bunn i naturgummi som holder barnets føtter 100% tørre. Våre produkter er kvalitetstestet av det danske teknologiske institutt for å sikre en høy kvalitet som tåler avfallsprodusentenes hverdagssituasjoner. Derfor er gummistøvlene perfekte for utallige timer med hopping og lek i pyttene!

Stort utvalg av undertøy til barn - også i ull
CeLaVi har undertøy til både gutter og jenter, og kolleksjonen av undertøy og nattøy er laget i en deilig jersey-kvalitet.

CeLaVis ullundertøy er laget av 100% merinoull og varmer godt under barnets klær. Samtidig regulerer det myke undertøyet temperaturen slik at det aldri føles verken kaldt eller for varmt for barnet ditt. Undertøyet er tilgjengelig i mange farger - både delikate naturlige farger og sterke farger. Med det store utvalget kan du enkelt finne fargene og motivene som passer til barnet ditt.

Oeko-tex 100-sertifisert ullundertøy
Tekstilene i CeLaVis ullserie er Oeko-Tex 100 godkjent og inneholder dermed ikke helseskadelige stoffer og kjemikalier. Når et produkt er merket med Oeko-Tex 100-sertifikatet, er du garantert at det er testet i et laboratorium og ikke er skadelig for barnet ditt.

CeLaVi gjør livet fantastisk - spesielt med barn.

FILTER
Pris
kr
-
kr
Filtrer
Side 1 av 0 (0 produkter funnet)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke